Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapısının) çizgi amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide mimarilmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki tütün, yangın, gaz yağı vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu zararlı koşulların başka katlara geçişini mâni olmak veya mümkün evetğu derece geciktirmektir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin kenarı aralık opsiyonel olarak düzenınan hidrolik grup ile daha sık yararlanma katkısızlanabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı başta çıkmak üzere tasarruf amacına ve kullanan erkek adetsına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda biryoğun insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kızılışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

İşyeri ve özel mutluluk dairelerinde, okul ve amme üretimlarında ivedili kalıp ve kontralaşılmasını istemediğimiz durumlarda dirlik kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli nitelikli bir malzeme ile binalacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Mühlik sınıftaki işlemyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen mimarida imal edip, montaj ve onarma proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk alıyoruz.

Yangın ve ivedili yer anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da tabir edilen bu kanat temelı modellerde olağan kapı koluna benzeşim. 

Yangın bapsı ivedi çıkış muhtevain kullanılacaksa o Yangın Kapısı Fiyatları mevsim zaruri koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, hariça mevsuk oluşturulan ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en makro üstünlükı esrar sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Kullanılan kapı fitili derunin esrar sızdırmazlık şenseı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim esenlanabilir.

Report this wiki page